Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Wrong

Το τραγούδι είναι πρόταση του Ιορδάνη. Τι πιστεύετε; Ταιριάζει με όσα συζητάμε;

3 σχόλια:

  1. Υπέροχο τραγούδι...Πάρα πολύ καλή επιλογή!!!Μπράβο Ιορδάνη!!!Πώς θα μπορούσε να μην ταιρίαζει με το μάθημα μας αφού ακόμα και ο τραγουδιστής παιδεύεται με την ένοια του σωστού και το λάθους-στη συγκεκριμένη περίπτωση.Τί είναι όμως αυτό που τον οδήγησε να θεωρεί ακόμα και την ύπαρξη του λάθος?Μήπως είναι και αυτός ένα 'θύμα' του κατεστημένου;Μήπως αυτό που κρίνεται ως ηθικά σωστό,δηλαδή, κάνει καλό για το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό ανθρώπων κτλ,του έχει δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πως ότι κάνει είναι λάθος απλά επειδή προσπαθεί να το επιτεύξει;Ή μήπως τα διαφορετικά κριτήρια για τον διαχωρισμό σωστού-λάθους τον έχουν τρελάνει;Δεν γνωρίζω τι σκεφτόταν όταν το έγραφε ο στιχουργός,πάντως εκφράζει πολύ μεγαλό ποσοστό ανθρώπων το συγκεκριμένο τραγούδι...(Το πιο πιθανό είναι να μην ισχυεί τίποτα από ότι έγραψα αλλά τέλος πάντων...)Συγνώμη εάν έγινα κουραστική!!!
    Σταυρούλα Κουτσοθόδωρου ΒΑ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορώ να πω πως μ' άρεσε πραγματικά είναι καλό :O σε ευχαριστούμε Ιορδάνη που μασ έδωσες τη δυνατότητα να διευρύνουμε τους μουσικούς μας ορίζοντες! και κατά τη γνώμη μου θα συμφωνήσω με την Σταυρούλα πως θα μπορούσε να ταιριάξει το τραγούδι στα πλαίσια του μαθήματος μας αφού ο τραγουδιστής μπλέκεται στα όρια σωστού και λάθους !
      Χριστίνα Μουφτόγλου ΒΑ2

      Διαγραφή
  2. Ναι και εγω νομιζω οτι ειναι πολυ καλο like jordaaan;)loipon ο τραγουδιστης η τελος παντων αυτος που εγραψε τους στιχους εχει καταλη3ει οτι ειναι λα8ος και δεν το ψαχνει πια,δεν φαινεται μπερδεμενος!ειναι σιγουρος οτι ειναι ενα λα8ος και εκτονωνεται με το τραγουδι..ασυνη8ιστο ειναι που ριχνει τα παντα στον ευατο του,αυτο δειχνει οτι εχει περασει πολλα η πολυ λιγα..γιατι συνη8ως τετοια τραγουδια μιλανε για τον ποσο λα8ος ειναι οι αν8ρωποι και ο κοσμος ενω αυτο περιοριζεται στο ιδιο ατομο

    Ντουρανιδου ρω3ανη Βα2'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.